Întrebări frecvente

Încercăm să luăm în considerare și să oferim răspunsuri la timp la toate întrebările.

Cum să depun o cerere

Trebuie să fii rezident în România și să ai între 18 și 75 de ani. Nu trebuie să ai datorii active. Este important să ai venituri periodice pe care să le poți arăta ca dovadă de salarizare, pensie, ajutor de șomaj, printre altele. De asemenea trebuie să ai un cont bancar valabil si serviciul internet banking activ.
Pentru fiecare client, creditorul stabilește limita de credit în mod individual.
Banii sunt acordați pentru orice scop.
Majoritatea creditorilor care oferă credite în numerar online au stabilit cerințe pentru obținerea creditelor - Trebuie să fiți cetățean al României sau rezidentul acesteia/ Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani/ Este necesar un număr de telefon mobil valabil.
Informarea privind aprobarea creditului se face în cel mai scurt timp prin e-mail.
Veți primi bani pe contul bancar sau în numerar după aprobarea cererii de acordare a creditului.
Banii sunt viraţi în contul indicat de tine care trebuie să corespundă cu virarea salariului / pensiei / etc.

 

Plăți

Cel mai important factor pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când analizezi un împrumut, este DAE. Acesta exprimă, sub formă de procent, totalitatea costurilor unui credit. Indicele este impus de către UE și ia în considerare toate cheltuielile pe care va trebui să le achiți la finalul perioadei de creditare.
Nu, pentru a primi un imprumut, nu este nevoie de constituirea vreunei garantii sau a unui garant.
Adresându-vă la creditor, este posibilă mărirea valorii creditului. După ce ați primit o sumă suplimentară, perioada de rambursare a împrumutului poate fi modificată. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de start a creditorului.
Un credit fără un loc de muncă este un împrumut acordat persoanelor, care nu au un loc de muncă, de exemplu, un șomer care primește prestații de șomaj. În prezent, sunt puțini creditori care oferă împrumuturi șomerilor.
Puteți rambursa creditul la sediul oricărei bănci din România, la terminalele de plată cu autodeservire, precum și prin Internet Banking-ul băncii dvs.
Da. Creditul poate fi rambursat în orice moment.

La efectuarea plății în baza creditului, trebuie să specificați:

  • Plătitorul;
  • Numărul de înregistrare al creditorului;
  • Banca Beneficiară;
  • Cont;
  • Informații destinate destinatarului;
  • Scopul plății;
  • Detalii de plată;
  • Numărul contului creditar.
Puteti face cerere de modificare a datei scadentei lunare, ea se va procesa fara costuri din partea dvs. Noua data de scadenta lunara va deveni efectiva dupa sfarsitul unui ciclu lunar de decontare.
Puteţi oricând aplica pentru un alt credit în momentul îmbunătățirii calității financiare sau puteţi solicita informaţii suplimentare operatorilor noştri.
Rata dobânzii la împrumuturile online este de obicei puțin mai mare decât cea a creditelor bancare tradiționale.
Suma pe care o poți împrumuta depinde de oferta individuală de credit pe care o primești și de condițiile contractului de împrumut.
Contractul de acordare a creditului va fi stocat în baza de date a creditorului pentru o perioadă nelimitată de timp. După primirea unei solicitări scrise din partea clientului, contractul poate fi trimis la adresa specificată de client.

 

Împrumutați cu răspundere

Împrumutați cu răspundere, apreciind posibilitatea dvs. de a rambursa creditul. Înainte de a împrumuta, citiți termenii contractului de credit, asigurați-vă că îi puteți îndeplini.

Pagina de start Crediteonline365.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi.  Obțineți o ofertă de credite online în câteva secunde. Serviciul este potrivit pentru orice public, pentru orice scop, acesta poate fi utilizat atât de clienți privați, cât și pentru afaceri. Crediteonline365 poate primi o comisie de la companiile financiare oferite. Comisia poate afecta modul în care produsele de credit sunt afișate, cum ar fi ordinea lor. Comisia permite vizitatorilor site-ului să utilizeze gratuit serviciile Crediteonline365.