Comparați și alegeți dintre 3 creditori.

 


Informații despre creditor

Horacredit.ro - HORA CREDIT IFN S.A.
Adresa: Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti
Telefon: +40 318 18 18 18
E-mail: info@horacredit.ro
DAE maximă: 2945%
Perioadă: 62 zile - 1 an
Vârsta: 19 până la 75
La luarea împrumutului de 10 000 lei pe o perioadă de 6 luni, comisionul este de 12 986 lei, costurile totale fiind de 22 986 lei, dobânda anuală efectivă APR este de 2314%.
Soscredit.ro - SOS CREDIT
Adresa: Romania
Telefon: -
E-mail: info@soscredit.ro
DAE maximă: 7715%
Perioadă: 3 luni - 5 ani
Vârsta: 18 până la 75
La luarea împrumutului de 500 lei pe o perioadă de 12 luni, comisionul este de 1119.49 lei, costurile totale fiind de 1619.49 lei, dobânda anuală efectivă APR este de 2113.4%.
Vivacredit.ro - VIVA CREDIT IFN S.A.
Adresa: Bucuresti, 011742, sector 1, Iancu de Hunedoara, nr. 8
Telefon: 021 303 0080, 0372 402 500
E-mail: support@vivacredit.ro
DAE maximă: 4114%
Perioadă: 62 zile - 1 an
Vârsta: 20 până la 75
La luarea împrumutului de 500 lei pe o perioadă de 12 luni cu prelungire, comisionul este de 1715.33 lei, costurile totale fiind de 2215 lei, dobânda anuală efectivă APR este de 4114%.

Credit nevoi personale

Ai nevoie de bani și nu știi la cine să apelezi? Crediteonline365 te ajută să găsești cel mai bun credit nevoi personale.

Creditul poate fi de mai multe tipuri: 

  1. De nevoi personale;
  2. Credite pentru tratamente medicale;
  3. Leasing, destinat achizitiei unei mașini;
  4. Imobiliar, destinat achizitiei unui imobil sau a unui teren;
  5. Credite destinate studiilor.

Creditele de nevoi personale sunt o alegere la îndemână atunci când ai nevoie de bani pentru un scop specific.


Condiții credit de nevoi personale


Indiferent de cât de bun este un astfel de comparator, există anumite criterii pe care trebuie să le îndeplinești:

Cele mai frecvete întrebări

Cât durează până primesc banii

Procesul este foarte rapid, iar banii îi puteţi primi cel târziu în ziua următoare aplicării pentru credit (dacă primim documentaţia solicitată în timp util).

Cât de mult puteți împrumuta

Pentru fiecare client, creditorul stabilește limita de credit în mod individual.

Dacă nu am salariu, pot solicita un împrumut

Ajutăm să iți rezolvi problemele economice, fără a provoca conflicte majore. Prin urmare, poți solicita un împrumut cu condiția să ai venituri periodice demonstrabile, cum ar fi, de exemplu, pensia, indemnizația de șomaj.

Ce se poate întâmpla dacă nu plătești la timp un împrumut

Dacă se depășește perioada scadentă, se vor aplica dobânzi penalizatoare, ce pot fi chiar și cu 50 % mai mari față de cele standard. Dacă nici după taxarea suplimentară nu se achită datoria, IFN-urile vor bloca toate conturile clientului, vor raporta situația la Biroul de Credite și vor apela la recuperatori de creanțe.

Ce este DAE

Dobanda anuala efectiva (DAE) exprima sub forma procentuala costul total al unui credit pe an. Acesta este un concept impus atat in Uniunea Europeana, cat si in Statele Unite, fiind implementat pentru a permite consumatorilor sa compare usor costul creditelor. Exemplu reprezentativ pentru un imprumut: La luarea împrumutului de 500 lei pe o perioadă de 12 luni cu prelungire, comisionul este de 2035 lei, costurile totale fiind de 2535 lei, dobânda anuală efectivă APR este de 3878.6%.

Credite online în condiții avantajoase

Dacă te gândești să faci un credit de nevoi personale, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere:
  • Atenție la dobândă - Dobânzile și alte taxe pot face o diferență majoră în totalul plătit pentru un împrumut. În general, cu cât este mai lungă perioada pe care ai luat împrumutul, cu atât plătești mai mult. 
  • Vezi care este modul de calcul al creditului tău - Ia decizia în funcție de nevoile tale și doar după o minuțioasă analiză asupra următoarelor aspecte: DAE (Dobânda Anuală Efectivă), tipul dobânzii (fixă sau variabilă), alte costuri sau comisioane, perioada de rambursare.
Principalul avantaj al unui credit de nevoi personale accesat prin site-ul nostru este acela că întreg procesul este unul extrem de simplu și intuitiv. Nu vei avea nevoie de prea multe documente, aprobarea este foarte rapidă și poți vedea și compara mai multe oferte existente pe piață, în același loc.

Pagina de start Crediteonline365.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Obțineți o ofertă de credite online în câteva secunde. Serviciul este potrivit pentru orice public, pentru orice scop, acesta poate fi utilizat atât de clienți privați, cât și pentru afaceri. Crediteonline365 poate primi o comisie de la companiile financiare oferite. Comisia poate afecta modul în care produsele de credit sunt afișate, cum ar fi ordinea lor. Comisia permite vizitatorilor site-ului să utilizeze gratuit serviciile Crediteonline365.