Credit nevoi personale 2018-12-28

Creditele de nevoi personale sunt o alegere la îndemână atunci când ai nevoie de bani pentru un scop specific. Este rapid, Simplu si Confidential.

Dacă nu știi cu exactitate care sunt ofertele cu care vin principalii creditori din România, te sfătuim ca înainte de a te decide asupra unui împrumut, să compari creditele existente pe piață.

În caz contrar, te-ai putea trezi că alegi o variantă ceva mai scumpă și, automat, mai dezavantajoasă pentru tine. 

Cel mai important factor pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când analizezi un împrumut, este DAE. Acesta exprimă, sub formă de procent, totalitatea costurilor unui credit. Indicele este impus de către UE și ia în considerare toate cheltuielile pe care va trebui să le achiți la finalul perioadei de creditare.

Majoritatea creditorilor care oferă credite în numerar online au stabilit cerințe pentru obținerea creditelor - Trebuie să fiți cetățean al României sau rezidentul acesteia / Trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani / Este necesar un număr de telefon mobil valabil.

Împrumutați cu răspundere, apreciind posibilitatea dvs. de a rambursa creditul. Înainte de a împrumuta, citiți termenii contractului de credit, asigurați-vă că îi puteți îndeplini. Comparați creditorii și obțineți bani!
 

Arhivă